(:

Hej alla roliga människor!

Nu har jag sprungit ifrån mina pluggböcker som vanligt :# jaja, lite annat ruuligt måste man ju också hitta på, som att skriva blogg :) hahaha, idag har vi haft handboll på gympan, rätt kul faktiskt, det var ju 1 och ett halvt år sen man gick nu... jag skanar det rätt mycket måste jag erkänna, eller nej igentligen inte, inte tr'äningarna allafall, men folket & cuper & matcher :( fast friidrott är ju alltid bättre! Idag känns det som vi snackat om utseénde hela dagen, första en massa i skolan, på no:n och grejer och sen satt I och jag hemma och diskuterade allt en massa, hur tycker ni att man ska vara, lång, kort, tjock, smal, blond, brunett,vältränad, stora eller små bröst, solbränd eller vit..? eller bara helt naturlig & normal? jaja, det kvittar ju om man är nöjd med sig själv, och det tycker jag att alla ska vara! 

Några få minutes kvar till GOSSIIIIIIP GIIRL! wiiiiiehiiie :D  hoppa under duntäcket med duntofflor, och kolla gossip det är älskvärt!
Haré bäst coooolingar! / MANDY MORE

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />