Wohow

Fick nyss reda på att vi åker till Mauritius imorgon natt istället för om 2 dagar! Haha, typiskt mig att alltid ha fel! :) Men fan vad bra, då måste jag packa och fixa imorgon asså eftersom vi åker, just det IMORGON! :O Skönt ska det bli iallafall!, som om jag inte redan har det skönt i dubai! Men ändå :P 
Har precis kollat på en dykarfilm, mycket roligare än att läsa i den dära boken :D
Måste nog gå och sova snart eftersom det inte blir speciellt mycket sömn imorgon..  För er som undrar ligger vi dessutom 2 timmar före Sweden så klockan är inte bara 20. Skriver imorgon såklart! Ett sista hejdå innan Mauritius, vi får som sagt se hur mycket jag kommer kunna blogga där, inte flera gånger om dagen som här, tror jag inte..!

DESSUTOM SKA JAG LÄGGA IN ETT LITE SPECIELLT INLÄGG IMORGON  KVÄLL! ETT INLÄGGT NI MÅSTE KOMMENTERA! SÅ SPANA IN MIN BLOGG DÅ!

                                                                                           Ni vet att ni älskar mig, 
                                                                                        
                                                                       
                                                                   
______________________________________________________________


Här kommer sista delen av en spännande deckare som bestått av 8 A4 sidor senaste veckan! Tack för uppmärksam läsning, det är många som fortfarande fortsätt att spana in min blogg även fast jag inte är inne på någon annan internet sida som playahead eller facebook vilket skapar mer besökare för då klickar de på bloggen från sidan! Roligt att se när man lägger ner så mycket tid på en speciell sak varje dag! 
                                                    
DEL 8

•-          Jävla idiot! Påstår du att du är min tvillingsyster? Jag har aldrig gjort dig något så du ska ha klart för dig att jag ska döda dig din jävel, skrek Sara och försökte resa sig upp.

Chuck och Jack höll emot och puttade henne tillbaka ner i fåtöljen igen.

•-          Nu förstår jag inte riktigt, sa Rachel. Visste du inte att du hade en enäggstvilling?

Sara spärrade upp ögonen och såg riktigt rädd ut och sedan skakade hon på huvudet.

•-          Vi särades vid födseln, sa Sofie. Jag fick bo med våran pappa och den bortskämda ungen Sara fick bo och leva tillsammans med våran förmögna mamma.

•-          Jag hade ingen aning om det här, sa Sara och la huvudet i händerna och grät. Varför ville du döda min man Jay? Hon som är så underbar och inte har han gjort dig något, snyftade hon.

Sofie skrattade.

•-          Det var inte din man jag ville såra, utan dig, gulliga du. Du har alltid fått allt du velat ha. Det började med att du bodde med din mamma i erat lyxiga lilla palats och hade era hembiträden, trädgårsmästare och städare. När du blev äldre fick du alla killar du ville ha och till slut hittade du din dröm man, som tydligen var underbar också. Ni har fått två barn ihop och allt flyter på som ett rinnande vatten. Ni kan köpa allt jag inte ens skulle kunna drömma om. Jag har också fått leva fattig hela mitt liv och det har bara blivit problem med mina förhållanden. Dessutom kan jag inte ens få barn och det har varit min högsta dröm så länge jag kan minnas, sa Sofie. Du förtjänar att må dåligt och också få problem någon gång! Hon fortsatte att skratta.

•-          Jag hatar dig! Hur kunde du?

•-          Avundsjuka, Sara. Har du någon gång hört talas om avundsjuka?

•-          Jag visste inte ens att du fanns. Jag hade kunnat givit dig pengar! sa hon samtidigt som hon grät hejdlöst.

•-          Titta! Du är till och med mer bortskämd än vad jag trodde. Ge mig pengar, du förstår inte mycket lilla du, sa Sofie och fortsatte med sitt elaka skratt.

Alla hade tittat nyfiket på samtalet mellan systrarna. Det var riktigt spännande för allesammans. Fast inte för Sara förstås. Hon måste ha blivit riktigt chockad över att hon hade en enäggstvilling samtidigt som är var hemskt olycklig över sin mans död.

•-          För bort Sofie, sa Mary.

Hon kramade om Sara och viskade i hennes öra: "Det blir nog väldigt många år i fängelset för hennes del och när hon kommer ut ska jag speciellt fixa för dig att hon aldrig ska kunna komma i närheten av er familj igen".

Mary såg en liten glimt bakom tårar och utkladdat smink i Saras blåa ögon som försökte säga tack. Sofie som gick iväg med handbojor mellan Piff och Puff, Chuck och Jack, lipade mot Sara och verkade inte alls ledsen över att behöva sitta i fängelset.

•-          Vilken hemskt människa, den hemskaste jag har träffat, sa Amanda.

Brian nickade och höll med henne för nästan första gången.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />