Ta mina råd

Överlevnadsguide för sommaren

Jag tänker inte nämna några namn men jag vet själv vilka jag tänker på när jag nämner dom här sakerna. Jag hoppas ni läser det så kanske ni kan fixa till det lite! Och ni andra - bara för att friska upp erat minne - här är allt ni behöver tänka på!

1) Bikini
När det är sommar - och förhoppningsvis varmt för det flesta - är allt du behöver tänka på en bikini! Skippa kläderna, era sexigt tajita jeans och era lyxiga tröjor kan ni slänga längst underst i klädhögen. Eller förlåt.. vika fint och lägga dom prydligt längst ner i eran exklusiva garderob, bättre?

2) Solbrännan
Äkta vara är förstås alltid bäst! Men om inte naturen vill ställa upp är det vel okej med brun-utan-sol-sprej eller solarium. Det är ju alltid bättre än lika blek som man är på vintern iallafall! Men glöm inte att det är naket som gäller, både i poolen och i solariumet, bikiniränder är inte lika inne som förut. Du vill vel inte ha en kritvitrumpa till en fint gyllenbrun kropp? Eller det bestämmer du själv. 

3) Vaxning
Det är bikinisäsong så trimmningen är inte valfri. Om du ska ha på dig den där bikinin jag pratade om kommer vi alla få se föreställningen. Vill man vara fin så får man lida pin!

4) Ögonbryn
Till att börja med. Du vet vel att du ska ha två? Lägg sedan ifrån dig pincetten. Nej, kasta bort den. Nästan iallafall. Jag menar låt dem växa ut lite nu. Ni har vel hört att det är ögonbrynen som ramar in ansiktet. Och jag tycker personligen att det är finare med lite breda naturliga en smala bortrakade och sen tar man fram den där förbannade pennan! Släng iväg den också, långt åt h-e. Ni ska klara er utan smink på sommrarna. Då blir ni som brunast och ni får heller ingen äcklig mascara under ögonon eller någon fruktansvärd rand. Låt din persiko hy andas.

Nu när ni vet allt, är det bara glida runt på beachen och se allmänt läcker ut.

Ni vet att ni älskar mig,


Kommentarer
Postat av: Linnea

så du menar att man ska ligga naken på stranden och sola? :O

2008-06-19 @ 16:46:17
Postat av: MANDY

thihi hmm, om du vågar!? :D

2008-06-20 @ 08:52:35
URL: http://amandajosefine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />