MY BIRTHDAY!

Vem fyller år idag? Jo jag. Amandajosefine, A (: Grattis till mig, tack tack :D Då blir man 15, ganska jämnt tycker jag! Har fått mina presenter för en vecka sen, men inte av pappa ännu och av honom ska jag få en platt tv eller data, beroende på vad jag känner för senare, tror jag tar tven eftersom jag redan har data :P Min födelsedag kommer iallafall bli perfekt, det känner jag på mig! Ha en trevlig dag! Puss & kram / A
DEL 2

Hon samlade ihop sitt team och de tog hissen ner till parkeringen. Den fåfänga killen Brian hoppade in i sin nypolerade blanka Ferrari. Det nästan bländade i ögonen när man tittade på den knallröda färgen. De andra kriminalarna satte sig i sina lite mer "normala" bilar och körde iväg längs Dubais välstädade gator. Längs med gatorna fanns det stora lila och rosa planterade blommor. Mary satt och diggade till musiken från bilradion samtidigt som hon tänkte hur hon hade agerat om en skjuten människa ramlade ner framför henne. I samma stund svänger en lysande röd Ferrari precis in framför henne. Hon tvär bromsar. Vilken idiot! Sen går det upp för henne. Chuck. Varför ska han alltid hålla på att larva sig?


Väl framme på brottsplatsen träffade de på förtvivlade hotellgäster och förvånad hotell personal som var chockade att en sådan här sak kunde hända på deras hotell. Teamet med de sju utredarna splittrade sig. Två stycken gick upp på offrets hotell rum och började leta efter spår. Två andra utredare tog hand om kroppen och undersökte poolen. Kriminalkommissarie Mary och hennes två närmaste jobbkollegor Rachel och Bill tog med sig vittnen och åkte tillbaka till polisstationen för att förhöra dem.

På offrets hotellrum fanns en stor dubbelsäng. Det syntes tydligt att en kvinna och en man bodde där. Brian och Amanda sökte igenom rummet. Just i rummet syntes inga spår från slagsmål, blod eller tillhyggen. Där fanns endast två väskor. En rosa Louise Vuttion som absolut måste ha tillhört kvinnan. I den fanns det bara vanliga saker som plånbok, necessär och kläder. Den andra väskan som säkert tillhörde mannen var brun, ganska ful tyckte Amanda, innehöll inte heller några speciella föremål.

•-          Vi går vidare ut på balkongen, sa Brian.

•-          Ja det var ju faktiskt där mordet skedde, svarade Amanda.

Ute på balkongen fanns stänk från blod.

•-          Allting ser egentligen ganska vanligt ut med tanke på att någon har blivit skjuten här, sa Amanda.

•-          Yes, men rätt dåligt i och för sig för då kommer det bli svårare att hitta spår och bevis, sa Brian.

Amanda tog fram en topps ur sin handväska. Hon doppade den i blodet och stoppade sedan ner den i en plastficka. Brian tog fingeravtryck på dörrhandtaget och Amanda fortsatte med att titta på golvet om hon kunde finna hårstrån från gärningsmannen. Efter att Brian och Amanda fortsatte att undersöka hotellrummet och hotellets byggnader kom de fram till att inget tydde på självmord. Offret hade faktiskt kunnat installera en radiostyrd pistol, men absolut ingenting tydde på det. Däremot hittade Amanda många hårstrån som hon tog med sig tillbaka.

På polisstationen hade Mary, Rachel och Bill satt i gång med att intervjua vittnena.

•-          Har du sett mannen förut? frågade Bill en tjej i 25-års åldern.

•-          Ja, jag såg när de anlände till hotellet i går kväll. Jag och min kille satt.. sa hon, men avbröts.

•-          De?

•-          Ja, mannen och en kvinna.

•-          Tror du att det kan ha varit hans tjej?

•-          Ja absolut, de såg man på dem.


Kommentarer
Postat av: A L I C E

GRATTIS!:D

2008-06-15 @ 21:29:49
URL: http://aliiss.blogg.se/
Postat av: Janina-R

2008-06-16 @ 13:44:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />