Tyst vittne

Just nu pågår en engelsk kriminalare på 4:an men nu är det vädret & nyheterna så då passar jag på att springa till datan för ett snabbt blogg inlägg :) Jag är tokig i deckare som ni kanske redan vet, dessutom är jag ju mest för dom här engelska, lite mer romantiska med natur & relationer, än bara utredning eller amerikanst skjutande! Fast jag måste ju säga att CSI och Navy cis också är väldans bra (:

Tyst vittne

Söndag 20 juli 2008 22:15

Del 3 av 5. När en före detta flickvän till Harry hamnar på bårhuset får Nikki i uppdrag att ta reda på hur hon dog, vilket leder till att hennes förhållande till Harry blir spänt. Leo undersöker om en artist som dött begått självmord eller om det ligger något brott bakom dödsfallet.

I kvällens avsnitt av Tyst vittne blir ett mordfall personligt för Nikki och Harry.


Harrys före detta flickvän Penny Harris, Deborah Cornelius, hittas död efter en ovanlig bilolycka. Nikki tar sig an fallet, som till en början ser ut att vara självmord. Polisen misstänker att Penny har haft en affär.

Harry börjar bli besatt av fallet och resultaten från obduktionen skakar om honom rejält. Fallet leder dessutom till att den nya relationen mellan Nikki och Harry blir spänd.

Leo undersöker om konstnären Jimmy Triangles död, Matthew Dunster, är självmord eller om det ligger något brott bakom dödsfallet. En anonym video pekar ut konstkritikern Seth Jewell, Jay Villiers, som skyldig till dådet. Men Leo låter sig inte övertygas. Ledtrådarna är motsägelsefull och Leo inser att någon leker med honom, men vem och varför?

Del 3 av 5.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />