Så klockrent i mina ögon

I mellan åt när jag inte drömmer om att bli pilot vill jag bli inredare & designer. Alltså en person som designar rum åt andra. Så idag när vi åkte iväg till färgaffären och jag fortfarande inte hade bestämmt mig om jag skulle ha caffelatte eller ljusrosa i mitt rum tänkte jag istället att jag skulle göra nått lite mer speciellt! Jag vill inte ha ett tråkigt rum med alla väggar samma färg. Varför skulle jag ha det när jag nu vill bli inredare? Jag måste ju öva. Vi va på färgaffären i över 1 timme och i mitt huvud ploppade det upp massor av idér :) Nu har jag bestämmt mig och jag är så nöjd med mitt val!

Randigt i barbierosa och plommonlila åvanför sängen! Rästen av väggarna ska vara vita förutom den mitt emot sängen, den ska nämligen också vara barbierosa och plocka upp färgen från ränderna vilket jag hoppas kommer göra ett lite mer färgrikt och glatt rum! Min nya favorit affär är... bambambampaaa Flügger färg :)


Jag snodde prover på färgerna barbie och inca som sedan ska bli mina ränder!

Randigt åvanför sängen och rosa mittemot. Resterande väggar blir vita!

Kommentarer
Postat av: Janina

idag har jag slängt ut en loftsäng och monterat ner massa från mitt rum, jag ska också göra om de helt ^^

ska blandannat sätta upp nått fint tyg över en vägg för att täcka en störande dörr, tycker de är snyggt o lite annorlunda :)

2008-07-21 @ 21:13:23
Postat av: MANDA

haha så roligt (:

jag älskar att göra om!

tyg på väggten lät intressant.. tihihi :P

Kul att du kommenterar mycket!

2008-07-25 @ 19:52:12
URL: http://amandajosefine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />