Gymnasie noja

Jag borde nog springa iväg från datan och göra iordning mig, men jag orkar helt enkelt inte. Snart slutar mamma och då ska hon hämta mig för att vi ska åka till ikea för att köpa dom sista sakerna till min fräscha garderob :) Dessutom ska jag köpa två stora kuddar, en spegel & svarta fyrkantiga krukor om jag hittar.

Jag hör överallt att folk i min ålder pratar om gymnasium och alla jag känner frgar mig hela tiden. Men hallå? det är faktiskt 1 år kvar tills vi börjar! Visst jag vet att jag inte ska vara ute i sista minuten men måste jag ha bestämmt mig redan. Alla känner sig tydligen redan nu stressade.. Jaja. Jag har också börjat kika lite och frågat vänner omkring mig. Funderar faktiskt på NV programmet men hmm, i vilken skola?

Jag har hittat ett smart litet diagram för Naturvetenskapsprogrammet och jag tycker den passar utmärkt på mig! Matteidiot som jag är så ser det ju också bra ut :) Dock skulle jag vilja ha mera idrott, fast det kan man ju välja till på en del skolor.

-----------------------------------------> Har du också gymnasie noja, tryck här så får du mycket och bra hjälp för dig som kanske inte är så medveten om allting.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />