sommarplaner

Idag kom jag hem vid 3 efter att ha matte med 9:orna medans alla andra folk slutade, eller börjar senare imorgon, lite eller mycket dåligt, men jaja..

pappa & jag har pratat i nästan 2 timmar, vi planerar sommaren, vilket jag längtar massivs till! Först ska vi till dubai i 1 vecka och då tror jag vi åker på skolavslutningen! jag & lillebror ska nog ta dykarsetefekatet då, sen blir det att åka därifrån till förhoppningsvis Mauritius i 1 vecka och sen tillbaka till Dubai igen i 1-2 veckor :D mysigt tycker jag! Sen blir det väl tillbaka till Sverige och landet, och lite annat smått men Dubai & Mauritius blir absolut höjdpunkten!

Om vi åker till Mauritius så ska vi nog bo på samma hotell som pappa bor på när han flyger dit, och det är väldans lyxigt i alla fall om det ser ut som det gör på hemsidan & om det stämmer när pappa berättar, men det tror jag! :D

här är sidan: http://www.shandrani-hotel.com/

   
 och något av dom rummen ska vi i så fall ha!

resten av bilderna funkade inte att sätta in men ni skulle sätt stranden, poolen, restaurangen och spa&sport anläggningarna! Fast i och för sig ni kan ju bara klicka på länken så ser ni allt! Hoppas vi verkligen kommer iväg, men annars blir det Dubai i 3 veckor + något annat mys ställe så det går absolut inte att klaga på ändå! :D JAG LÄÄÄÄNGTAR! Så snälla ge mig sommaaar nu! :D men bara så att ni vet så är det 56 dagar kvar till skolavsultningen den 12 juni (: hoppas det går undan!

Ha en trevlig eftermidda / kväll, jag är på toppenhumör!
Pussar & kramar / Amanda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />