LEVER FÖR ROLIGA DAGAR!

Idag.. skolan som vanligt.. uuuh´ jaja, man måste ju! Hahha hade ändå rätt ruuligt, eleonor & ida & jag fixade det sista med våran film, och nu är manuset klart, ska börja film snart,  JIPPIIIIE! Jag lovar den kommer bli bra, och vi fick ju göra om vad vi ville så just därför kommer den äga! Jag kommer spela caroline en av huvudrollerna.. jag hoppas verkligen jag klarar det men annars får vel någon annan människa som är bra, ersätta mig, haha  :) men förhoppningsvis går det great!

Jag sa till ida att vi skulle hitta på något roligt efter skolan och hon trodde att vi skulle göra nått kul bara för att jag skulle kunna skriva det i bloggen, haha smart som hon är! :P Men faktisakt det var smart tänkt för jag fattade inte ens vad hon menade när hon sa det- Jag vet inte om det vi gjorde var världens roligaste, men det är ju alltid lika kul att vara med henne så aah! Hur roligt kan man ha på en vardag annars? Nu slutar min träning, som jag inte går på.. Lite skönt att skippa men ändå trååk, jag har kommit på att man hinner med så mycket annat om man inte tränar! Men aldrig att jag skulle sluta, inte nu på ett tag iallafall,..! Alla folk som inte tränar borde ha all tid i världen, iallfall när man inte sitter på buss,tåg och tunnelbana över 1 timme för att kunna komma till den på andra sidan stan, jaja men roligt är det! jag ska inte klaga, som filip gämt säger att jag gör, och det sa micke också, nej fy, det vill jag inte höra! :D

Ikväll vet jag inte vad som händer, borde plugga men jag har iallafall varit duktig som gått igenom hela mitt manus! Lite tv kanske det blir, vet itne vvad som går eftersom jag aldrig brukar ha tid med tv tittande, men ikväll då jävlar... hahah ska kila nu, HARE!


Kommentarer
Postat av: Miiiiiikeey

HAHAHAHAHA kuuul ,,, kanske inte.
skriv något kul om ett trädd..
kanske BIG N' JUICY ! ;)

2008-04-04 @ 16:25:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />