hos I

Yäääs, nu sitter jag hos bästa vännen, ni vet nog vem det är, jag kollar runt lite här på datan.. Hon äter middag (: sen ska vi plugga, uuuh´ vad jobbigt och tråkigt på en lördagkväll! Vi ska göra en fackuppsats, eller en FUCK uppsats enligt oss!

Jag har kollat lite och läst om Moa Bergman, 11 år, hon som dog i thailand av en manet, tycker det verkar jätte hemst. Det hände på ön koh lanta och på stranden klong dao beach, (jag var precis på det stället senast vi var i thailand, i november..) iallafall så hade mamman och pappan gift sig några dagar innan och hon och hennes syster, 12 år hade varit brudtärnor... Föräldrarna hade gått längs stranden och sörjt över flodvågens offer, alla barn som blivit av med sina föräldrar, och alla föräldrar som hade blivit av med sina barn, de förstog inte hur man kunde fortsätta sitt liv efter att man blivit av med sitt barn, och några dagar senare är det deras egna dotter som dör. Hon och 3 andra låg på en madrass i vattnet när hon plötsligt gallskrek, hon hade då fått havets farligaste djur på sig, den extremt giftiga maneten, efter en kort stund på stranden bleb hon medvetslös och pappan som var brandman och utbildad sjukskötare försökte rädda henne och hon dog helt på sjukhuset. Moa kom från Norrviken, Sollentuna.

Man kan gå med i temet
RIP-MOA @playahead.se

Här kan du läsa en del av det som hände henne
http://www.expressen.se/nyheter/1.1111410/varden-var-under-all-kritik

Så nästa gång du drar till thailand håll utkik för både maneter och stora vågor, man vill inte komma hem i en kista..

Ha en bra lördag kväll! Jag och I kommer ha det mys, vi får vel hoppas för säkerhetensskull att vi inte glömmer plugga! hahah, kisses / A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
alt="" />